четвъртък, 24 февруари 2011 г.

И диското България не подминава...



ГОРЕЩИТЕ ХОТ ЧОКЪЛИТ ЩЕ ПРИСТИГНАТ ЗА КОНЦЕРТА СИ В СОФИЯ  НА 28 ФЕВРУАРИ ДЕН ПО-РАНО!!!

DJ MARTI G ЩЕ ПОДГРЕЕ ПУБЛИКАТА С НЯКОИ ОТ НАЙ-ЕМБЛЕМАТИЧНИТЕ ДИСКО ФЪНК ХИТОВЕ!


Любимците на поколения фенове на диско фънк ритъма на 70-те, Хот Чокълит, ще пристигнат в София късно вечерта в неделя, един ден преди концерта си в столичния клуб Night Flight. Музикантите ще отседнат в един от първокласните ни хотели и ще се отдадат на заслужена почивка, преди шоуто.

Звездите обещават някои от най-емблематичните си хитове като “You Sexy Thing”,  “Every 1’s A Winner”, Started With a Kissи много други. Освен това те са подготвили и много нови изненади за българската си публика, която обожават от предишното си посещение у нас.

Преди тях, публиката ще подгрее Best Retro DJ Of The Year 2010 Marti G, който е подготвил една уникална колекция диско фънк винили за верните фенове,  които ще се забавляват страхотно във вечерта, наречена Classics Disco & Funky Hits. Earth, Wind & Fire, Kool & The Gang, Tower Of Power, The Temptations и още редица любими, горещи банди ще нажежат обстановката, преди появяването на Хот Чокълит. След края на шоуто на звездите, зад пулта отново ще застане DJ Marti G, самият той голям техен почитател, за да остави без дъх най-неуморните фенове.

Интересът към гостуването на Хот Чокълит е огромен. Поради това, в деня на концерта, музикантите ще дадат ограничен брой интервюта за медиите, в хотела, в който са отседнали, въпреки че обикновено отказват публичност преди участията си, тъй като основното нещо за тях е срещата с феновете на живо и желанието да поднесат на публиката най-доброто от себе си.



Последните години от кариерата на Хот Чокълит минават далеч от звукозаписните студия. Бандата се отдава изключително и само на изпълнения на живо, което превръща лайфовете им в едни от най-зрелищните, професионални и вълнуващи клубни и концертни участия. Шоуто им на 28 февруари в клуб Night Flight,  в София ще бъде уникално, запомнящо се и заредено с емоция. Музикантите нямат търпение да се срещнат отново с българската публика и обещават много забавление и горещи преживявания.

Билети за концерта на Хот Чокълит , на цени от 30, 40 и 50 лв., все още могат да бъдат закупени от Night Flight, касите на Тикетпро в цялата страна и онлайн на www.ticketpro.bg .

Няма коментари:

Публикуване на коментар